جلسه برون سازمانی ستاد اجرایی خدمات سفر استان مازندران
اولین جلسه برون سازمانی کمیته خدمات بهداشتی سلامت و محیط زیست ستاد اجرایی خدمات سفر استان مازندران

به گزارش روابط عمومی مرکز فوریتهای پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ،با توجه به نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروز ،با هدف آمادگی جهت ارائه خدمات در حیطه بهداشت و درمان، اولین جلسه کمیته خدمات بهداشتی ،سلامت و محیط زیست ستاد اجرایی خدمات سفر استان با حضور نمایندگان دستگاههای برون سازمانی مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این جلسه ، استان مازندران را از مقاصد اصلی گردشگران دانست و گفت: در طول سال بازدید ها از اماکن و رستوران ها انجام می شود که با توجه به حجم مسافران در این ایام باید بازدیدها افزایش پیدا کند.
دکتر اسدی با تاکید بر تشکیل تیم های مشترک با سازمان های مختلف ، افزود: در ایام نوروز باید در حوزه پیشگیری با کنترل جدی تر ورود پیدا کنیم و تیم های مشترک برای تبادل بیشتر با حوزه های مختلف انجام شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران به راه اندازی اپلیکیشن موبایلی ( نرم افزار گوشی همراه ) برای دسترسی بهتر مسافران به تمام مراکز بهداشت ودرمان در سراسر استان توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به ورود حجم زیادی از  مسافران نوروزب به استان تدابیری اندیشیده شده تا بتوان از خدمات پزشکان خصوصی و پزشکان خانواده استفاده کرد.وی گفت: افرادی که دچار سکته های قلبی و مغزی می شوند باید در کمترین بازده زمانی به نزدیکترین بیمارستان ارجاع داده شوند لذا باید هماهنگی های لازم با همه مراکز درمانی سطح استان انجام شود.
تاریخ:
1398/11/30