گزارش مصدومین و مفقودین سیل منطقه سوادکوه

حضور میدانی رییس اورژانس مازندران در منطقه جهت بررسی و ارزیابی امداد رسانی به مصدومین

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر اساس آخرین گزارش مرکز EOC (مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه) بر اثر سیل شب گذشته 24 نفر مصدوم شدند که 5نفر به بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه و 19 نفر به بیمارستان شهدای زیراب منتقل شدند.مصدومین 10نفر خانم و 14نفر آقا بودند.بر اساس همین گزارش، با شروع حادثه سیل، اعلام اماده باش به همه پایگاههای اورژانس محور سوادکوه و بیمارستانهای زیراب و قائمشهر داده شد و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در بیمارستان شهدای زیراب مستقر شد.مصدومین شهدای زیراب یک نفر اقای 47ساله در بخش بستری شد و بقیه بیماران در بخش اورژانس تحت نظر قرار گرفتند که به مرور اقدامات درمانی برای انها انجام شد.خوشبختانه در بین این مصدومین، مصدومی با حال وخیم گزارش نشد.بر اساس اعلام هلال احمر استان دو نفر در این حادثه مفقود اعلام شدند.