تقدير از خير اورژانس ساز در مازندران
از خير سازنده پايگاه اورژانس كلارآباد تقدير شد

به گزارش روابط عمومي  مركز فوريتهاي پيش بيمارستاني دانشگاه علوم پزشكي مازندران دكتر يحيي صالح طبري رييس اورژانس مازندران ،روز دوشنبه 30 دي با حضور در شهر كلارآباد با شهردار و اعضاي شوراي شهر اين شهرستان و خير سازنده پايگاه اورژانس ديدار كردند.
پايگاه اورژانس كلار آباد در شهر كلارآباد در غرب استان مازندران قرار دارد،با توجه به موقعيت خاص منطقه و جمعيت شناور آن همانند ساير نقاط مسافرخيز استان بااحداث اين پايگاه خدمات اورژانس پيش ببمارستاني و انتقال مصدومين ترافيكي و نجات جان آنها سرعت بيشتري پيداكرده است.
زمين اين پايگاه توسط شهرداري و اعضاي شوراي شهر اهدا شد و هزينه ساخت آن توسط خير گرانقدر آقاي هوشنگ ساعد خلعتبري پرداخت شد و تجهيز آن از طريق منابع مالي دانشگاه علوم پزشكي مازندران انجام شده است.

تاریخ:
1398/11/01